Plaanisin neid teha oma kĂŒmme korda ja alati tuli midagi vahele. Helina otsis korduvalt retsepti vĂ€lja, aga ma ikka ei leidnud vĂ”imalust. NĂŒĂŒd on siis tehtud! Eile tegin Ă”htumaiuseks ja sĂ”ime sulameega Ă€ra imekiirelt. VĂ€ikestele sodistamiseks mett ei lisanud. Maiasmokk Robin sĂ”i 4 pudingut Ă€ra ilma "hingamata".
Hommikul Àrkasin olude sunnil vara ja tegin uued pudingud. Ikkagi laste viimane suvepÀev ju. Kui tainas peale Àrkamist kiiresti (u.2min) valmistada, siis hommikuste toimetuste ajal on paras pudingud ahju tÔsta. Tainas tahab enne ahju panemist u 30 min seista.
Retsept on pÀrit Jamie Oliveri retseptivaramust.
Retsept 12-le pudingule.
3 muna
115g jahu
285ml piima
tsipa soola
12spl Ôli vormidesse
Kui sul on suur TW segisti, siis vala asjad sellesse ja raputa lĂ€bi - imelihtne! Kui vĂ€ike segisti, siis vala 2/3 piimas alles peale segamist ja raputa uuesti lĂ€bi. Muidu on veidi kitsas. Kui tainas on nii 30min seisnus, siis kuumuta ahi 250-ne kraadini hoides muffinipanni ahjus ĂŒlemisel riiulil. VĂ”ta tuline pann vĂ€lja ja vala tilaga pudelist igasse avasse nii 1spl Ă”li. TĂ”sta pann uuesti ahju viieks minutiks. NĂŒĂŒd vĂ”ta pann kiiresti vĂ€lja ja jaga tainas vormidesse. Ja uuesti ahju, aga mitte enam pĂ€ris ĂŒlemisele riiulile. NĂŒĂŒd ei tohi 15min ahju ust avada. Meie ahi töötab nii tĂ€pselt, et kui kell heliseb - vĂ”id kohe vormi vĂ€lja tĂ”sta ja sööma asuda.
See on ĂŒks megavallatu toit. TĂ”eliselt lahe!
VĂ”ta klaas piima ja vala puding ĂŒle sulameega. TĂ€iuslik hommikueine!
Britid armastavad neid rostbiifi kĂ”rvale. VĂ”ib sĂŒĂŒa igasugu soolaste kastmetega, vahtrasiirupiga jne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar