esmaspäev, 16. august 2010

Shreki supp.

.....ehk konnatiik.


1 keskmine suvikõrvits

1 porgand

1 sibul

1 küüslaauguküüs (võib ka ilma)

1 vars petersellilehti

soola, valget pipart

1spl oliivõli

1/2 topsi ``Merevaiku``


Tükelda kõik suvaliselt ära. Sibul, küüslaauk kuumuta õlis. Lisa porgand. Kui sibul hakkab jumet võtma, siis lisa nii 0,5l vett. Lisa suvikõrvitsa kuubikud, sool, pipar. Hauta nii 10min. Kui kõik on pehme, siis lisa petersell ja sulajuust. Keera küttekeha kinni ja lase supil tsipa tõmmata. Püreeri supp ja kontrolli maitset. Söö nt. rõstsaiaga.

Teigin seda Helina soovil ja ta oli rahul. Muidu ta suvikõrvitsat ei söö.

See supp on imeilusat värvi!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar