esmaspäev, 13. juuni 2011

Kreemine šokolaaditort

Põhi:
2 tassi mandleid leotatud üle öö ja kuivatatud
6-8 kuivatatud ploomi
¼ tassi mett
2 spl kookoshelbeid
Veidi vaniljet
Paar tera soola
Sega kõik ained köögikombainis seni kuni on veidi tükiline, kuid sõrmede vahel surudes jääb kokku. Pressi alusele ja aseta külmkappi tahkuma.
Kreem:
½ avokaadot
1 spl tahinit (soovi korral)
2/3 tassi mandleid leotatud ja kuivatatud
1,5 spl kaarobit
1 spl kakaod
2 spl mettVaniljet
1/3 tassi vett
Mikserda köögikombainis, kuni on hästi segunenud. Pane täidis valmistatud alusele. Kaunista marjade või kookoshelvestega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar