esmaspäev, 20. september 2010

Robini lihapallid

Kuna ristallergiate tõttu ei sobi loomaliha ka Robinil tarvitada, siis on need vaid sealihaga jne. Ja lapsed juba tahavad väikseid lihapalle!
0,5kg seahakkliha
2 porgandit
3 sibulat
1 küüslaauguküüs
1 tomat
2 muna
petersellikimp
rosmariini
meresoolsool
pipar
2spl kartulihelbeid või 1 kartul
2 spl riisijahu
Aseta kõik kooritud aedviljad köögikombaini (pigista tomatil seemned välja). Purusta ja lisa muna koos maitseainetega. Viimasena lisa jahu. Vooli teelusikaga ahjuplaadile nii 2-3cm diameetriga pallid. Saad u. 65 armsat lihapalli. Küpseta 220 kraadi juures valmis. Sobivad ka külmutamiseks, seega pole mõtet vähem teha. Aga tegelikult saavad ennem külmutamist otsa.
Head isu!

1 kommentaar:

  1. ja meile Taaviga meeldivad ka väikesed lihapallid!

    VastaKustuta