kolmapäev, 15. september 2010

Pastakastmed

Be´chamel-kaste
250ml piima
22g võid
22g jahu
sool
valge pipar
muskaatpähkel

Tomati-basiilikukaste
suur kimp basiilikut
1 küüslaauguküüs
900g suuri tomateid
125 ml ev oliivõli
soola
pipart

Tükeldada ja segada.

Lihatäidis ravioolile
1 sibul
2 porgandit
1 sellerinars
15g seeni
500g hakkliha
125ml Marsala veini
30ml tomatipüreed
Tükeldada, praadida, lisada vein ja aurustada, maitseained, hautada, jahutada.

Petersellipasta
Pastaleht pintseldada märjaks, asetada peale petersellilehed ja katta teise pastalehega. Lõigata kenad lainelised ruudud. Petersellilehed kumenduvad imeilusasti läbi nagu vesimärgid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar