1cup mandleid leota koos 4cup veega vähevalt 6h, püreesta.
Nõruta ja lisa 1/4 cup agaavinektarit ja 1/4 tl vanilli ekstrakti. Vahusta blenderis. Säilita külmikus või serveeri.
1,5 cups mandleid rösti ahjus u. 10-15min. Sega aeg-ajalt.
Püreesta ja lisa veidi soola. Lisa 1tl viinamarjaseemne õli.
2 cups mandlipiimast saadud massi
2sl oliiviõli
2sl sidrunimahla
1sl õllepärmi
1tl murulauku
1/2 tl meresoola
1/2 tl küüslaaugu soola
Sega kõik ja pane sõelale kogu ööks nõrguma kerge raskuse alla. Külmkappi muidugi.
3/4cup orgaanilist parimat oliivõli
1/4cup seesamipastat
1/2cup sinepipulbrit
1/4 tl meresoola
1-2 sl värsket sidrunimahla
värskelt jahvatatud musta pipart
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar