reede, 30. märts 2012

Mandlipiim, mandlivõi, mandlijuust, majonees

1cup mandleid leota koos 4cup veega vähevalt 6h, püreesta.
Nõruta ja lisa 1/4 cup agaavinektarit ja 1/4 tl vanilli ekstrakti. Vahusta blenderis. Säilita külmikus või serveeri.

1,5 cups mandleid rösti ahjus u. 10-15min. Sega aeg-ajalt.
Püreesta ja lisa veidi soola. Lisa 1tl viinamarjaseemne õli.

2 cups mandlipiimast saadud massi
2sl oliiviõli
2sl sidrunimahla
1sl õllepärmi
1tl murulauku
1/2 tl meresoola
1/2 tl küüslaaugu soola
Sega kõik ja pane sõelale kogu ööks nõrguma kerge raskuse alla. Külmkappi muidugi.

3/4cup orgaanilist parimat oliivõli
1/4cup seesamipastat
1/2cup sinepipulbrit
1/4 tl meresoola
1-2 sl värsket sidrunimahla
värskelt jahvatatud musta pipart

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar