teisipÀev, 17. jaanuar 2012

TĂ€idetud ahjupannkoogid đŸ„ž



Pannkoogid on kÔigi lemmikud (kui nad on hÀsti valmistatud). Kui natuke rohkem sebida, vÔib tÀitsa korraliku lÔuna neist vÀlja meelitada.
Selle retsepti ajakulu on 1h kui liigutada tempokalt.

TĂ€idis:
400-500g seahakkliha
2 suurt sibulat (tĂŒkelda)
1-2 vart sellerit (tĂŒkelda) vĂ”i nt. 200g seeni
soola
piprasegu
petersell v. pitsasegu

Koogid:
3 mahemuna
500 ml vett
u. 4dl jahu (erinevad segud paisuvad erinevalt ja seega tuleb ise kogust jÀlgida)
soola
5 tilka steeviat vÔi veidi suhkrut

Kaste:
HÀsti sobib Bechamel kaste vÔi hele lasanjekaste vÔi:
2-3spl oliivÔli
2spl jahu
soola
2spl kookoskoort
u. 300ml vett vÔi puljongit
veidi kurkumit soovi korral (annab ilusa vÀrvi ja sobib kookoskoorega)

Prae kergelt tÀidisained ja maitsesta oma soovi jÀrgi.
Valmista vedel tainas. KĂŒpseta Ă”hukesed ja suure diameetriga koogid. Kaanega praadides saad pehmemad koogid mida on hea rullida. Kata koogid tĂ€idisega ja keera rulli. LĂ”ika seejĂ€rel nii 2-3cm lĂ€bimÔÔduga rullid. Kui soovid, et koogid oleksid nĂ€tsked, kasuta taina valmistamisel nisujahu. Mina eelistan riisijahu 90%+kartulitĂ€rklis 10%+veidi guargummi (kui on).
Asjade kĂ€igu kiirendamiseks eelkuumuta ahi ja rulli koogid jĂ€rjest samal ajal kui kĂŒpsetad. Aseta valmis seibid kohe Ă”litatud lasanje vormi.
Vala rullid ĂŒle kastmega ja aseta vorm ahju. Soovi korral vĂ”ib ju rapudada peale riivjuustu. KĂŒpseta 15min - 200 kraadi.

Kui laiskus on suur ja nĂ€lg ka, siis vĂ”ib koogid sĂŒĂŒa Ă€ra ennem ahju panekut:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar