esmaspäev, 23. jaanuar 2012

Karamellised banaanid


4 banaani lõika rist ja pikuti pooleks ehk neljaks
Tainas:
2 muna
4sl jahu (nt. riisi)
Karamell:
8sl pruuni suhkrut
2sl vett
2sl palmirasva, maapähkli õli vms.

Kuumuta väikses potis u. 3dl sobivat õli. Aseta banaalid tainasse ja kohe kuuma õli sisse. Kui õli on tuline ja katab koheselt banaani, siis tainas õli sisse ei ime. Küpseta helepruuniks ja nõruta imaval paberil.
Järgmiseks keeda karamell mille sees keeruta kiirelt banaanid. Kui karamell läheb rabedaks või liiga paksuks, lisa tsipa vett kuumuta uuesti.
Peale puista seesamiseemned (kohe).
Söö soojalt!
Jagub vaevu neljale. Valmistamine edeneb kiirelt, aga on oht end kõrvetada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar