esmaspÀev, 23. jaanuar 2012

Karamellised banaanid🍌




4 banaani - lĂ”ika rist ja pikuti pooleks ehk neljaks poolikuks

Tainas:
2 muna
4sl jahu (nt. riisi)

Karamell:
8sl pruuni suhkrut
2sl vett
2sl palmirasva, maapÀhkli Ôli vms.

Kuumuta vĂ€ikses potis u. 3dl sobivat Ă”li. Aseta banaalid tainasse ja kohe kuuma Ă”li sisse. Kui Ă”li on tuline ja katab koheselt banaani, siis tainas Ă”li sisse ei ime. KĂŒpseta helepruuniks ja nĂ”ruta imaval paberil.
JĂ€rgmiseks keeda karamell mille sees keeruta kiirelt banaanid. Kui karamell lĂ€heb rabedaks vĂ”i liiga paksuks, lisa tsipa vett kuumuta uuesti.
Peale puista seesamiseemned (kohe).
Söö soojalt!
Jagub vaevu neljale. Valmistamine edeneb kiirelt, aga on oht end kÔrvetada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar