esmaspäev, 8. märts 2010

Munanuudlid punase pestoga

Kuna täna on nagu natuke NAISTEPÄEV, siis tegin meie noorele naisele Helinale meelepärase roa. See vajab aega 10-15 minutit. Kindlasti mitte rohkem.
Helina kiitis nii nagu oskas ja soovis neid nüüd iga päev süüa. Esialgu palus, et me ei sööks potti tühjaks kuni tema trennis käib.
Kasutasin:
250g Hiina munanuudleid
1 pisike purk herneid
180-195g punast pestot
soola
u. 2spl seesamiseemneid
Keetsin nuudlid (SantaMaria) soolaga maitsestatud vees ja kurnasin. Lisasin kohe kurnatud herned, pesto ja seemned. Segasin. Vajadusel võib soola lisada. Hea on kasutada paksemast metallist potti, sest see hoiab sooja ja aitab kõigel soojeneda. Toit on kohe söömistemperatuuril.
Serveerida otsekohe! Peale võib puistata veel seemneid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar