esmaspÀev, 16. juuni 2025

Gluteenivaba rabarberikookđŸ„ź

Siinkohal lisan veel ĂŒhe vĂ€ga lihtsa koogi - rabarberikoogi. Kook on loomulikult gluteeni- ja piimatoodete vaba. Robin, kelle vajadusel me selliste retsepideni oleme jĂ”udnud, sai koogi valmistamisega kenasti ise hakkama. Koogi pĂ”hi on muretainakoogi sarnane - see ei ole kohev vĂ”i nĂ€tske kook.

Tainas:

100 g kookosÔli

75 g head suhkrut

3 muna

0,5 tl vaniljesuhkrut

215 g GF jahu

60 g kartulitÀrklist

1,5 tl kĂŒpsetuspulbrit

150 g vett


Peale:

500 g rabarberit

peale puistamiseks head suhkrut

kaneeli

1 klaas PekaanipĂ€hkleid (soovi korral) 


Kui soovida kohevamat tainast, siis vahustada esimesed kolm komponenti kohevaks ja lisada ĂŒlejÀÀnud.

Tegelikult vÔib lisada kÔik korraga ja vispeldata korralikult lÀbi.

Peale raputada kÔik komponendid meelepÀrases kujus ja mahus.

KĂŒpsetada ahjus 190 kraadi juures umbes 30-40 minutit.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar