esmaspäev, 4. juuli 2011

Kõrvitsaküpsised

2 tassi jahusegu
1 tass kõrvitapüreed
1tl soodat
0,5 tassi pruuni suhkrut
1/3 tassi piima (sobivat)
0,5 tassi palmirasva vms.
tsipa soola
1tl kaneeli
0,5tl muskaatpähklit
0,5tl xantan gummi
1 muna

Sega ained ja küpseta 5cm läbimõõduga küpsised. Peale küpsetamist ja kerget jahutamist võid katta glasuuriga.

1 kommentaar:

  1. Tere!
    Pisut võhiklik küsimus minu poolt: mis see "xantan gummi" on? Kust seda osta saab või millega asendada... kui see üldse on vajalik, et küpsised õnnestuksid?
    Juba ette tänud minu harimise eest :-)
    Ja suur-suur aitäh, Sinu retseptid on ülihead ja tooted, mis ma olen suutnud juba valmis teha, maitsevad imehästi! AITÄH ja jaksu!

    VastaKustuta