400-500g hakkliha
2 klaasi tükeldatud kukeseeni vms.
2 sibulat
3-4 küüslaauguküünt
2 porgandit
400-500g tükeldatud-kooritud tomateid (konserv)
rosmariini, apteegitilli seemneid, meresoola, pipart
Peale:
u. 8 kartulit
u. 400 g kõrvitsat
soola
muskaatpähklit
Tükelda ja prae/hauta täidise koostisosad tavalises/loogilises järjekorras. Hauta kuni suurem vedelik on aurustunud, aga päris kuivaks pole segu muutunud. Vala segu lasagne vms. vormi.
Kartul keeda pehmeks ja lisa kõrvits viimasel keeduveerandil. Lisa soola ja kraabi noaga veidi muskaatpähklit ka juurde. Tambi kõik nuiaga läbi ja kontrolli maitset. Aseta puder hakklihasegule peale ja triibuta kahvliga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u. 0,5h. Lase toidul ennem söömist nii 30min. puhata.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar